null
Oživení starých odrůd

Záchrana alejí a sadů

Zpět na menu zpracování
Domácí cider

Tradiční nápoj, na kterém si pochutnávali již Keltové

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a ligula augue. Integer pretium, enim eget ultrices sollicitudin, nibh arcu suscipit dolor, sit amet mattis sapien leo a sapien. Curabitur nec est non sapien interdum mattis. Sed consequat facilisis libero id blandit. Maecenas luctus, diam eu hendrerit luctus, augue diam tempor nisl, quis sollicitudin nulla purus et erat. Aenean bibendum fringilla feugiat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Maecenas in fermentum erat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a ligula augue. Integer pretium, enim eget ultrices sollicitudin, nibh arcu suscipit dolor, sit amet mattis sapien leo a sapien. Curabitur nec est non sapien interdum mattis. Sed consequat facilisis libero id blandit.Vivamus a ligula augue. Integer pretium, enim eget ultrices sollicitudin, nibh arcu suscipit dolor, sit amet mattis sapien leo a sapien. Curabitur nec est non sapien interdum mattis. Sed consequat facilisis libero id blandit.

Domácí cider v kostce...

Cider je tradiční ovocný nápoj, na kterém si pochutnávali již Keltové. Jeho příprava je snadnější než si myslíte. Jen proces zrání je zdlouhavý. Ale vyplatí se počkat a přírodní kvasné procesy dokáží vytvořit lahodný mok. Výhodou cideru je nižší obsah alkoholu než je ve víně. Obsahem alkoholu odpovídá spíše pivu. Chuť je však výrazně ovocná.